Däckspecialen logo

Dags att byta däck på din bil?

Sveriges varierande väderförhållanden kräver att vi behöver byta däcken varje säsong. Vi på Däckspecialen vill underlätta för dig. När vi byter dina däck ser vi till att de uppfyller alla krav för en säker körning. Om något skulle behöva åtgärdas, får du ett kostnadsförslag från oss.

Hitta oss i Göteborg

Däckspecialen utför däckbyte i Bäckebol på Hisingen och i Mölndal. Det passar dig som behöver byta däck på din bil i Sisjön, Västra Frölunda, Mölnlycke, Högsbo, Backaplan, Ringön, Kållered, Lindome, Kortedala. Ja, oavsett om du bor i norra eller södra Göteborg rulla in till oss så byter vi dina däck snabbt och säkert.

Tips inför däckbytet

Funderar du på om du ska byta dina däck på bilen själv eller överlåta arbetet till en bilverkstad? Hos Däckspecialen får du professionell hjälp av erfarna däckmontörer. Vi undersöker däckens mönsterdjup, lufttryck och ser till att dina däck är redo för vägarna. Du slipper tunga lyft och kan njuta av bekvämligheten som kommer med att överlåta däckbytet till oss.

Boka en tid som passar dig

Du är välkommen att boka en tid för däckbyte hos oss online via vår webbbokning. Hitta nästa lediga tid eller boka en dag som passar ditt schema. Du lämnar in bilen på utsatt tid och slipper köa. Glömt att boka? Vi gör alltid vårt bästa att möta dina önskemål. Kom förbi Däckspecialen på Hisingen (Bäckebol) eller i Mölndal så hjälper vi dig.

Förvara dina däck hos oss

Vi på Däckspecialen byter dina däck snabbt och tryggt men kan också förvara dem åt dig. På vårt däckhotell förvarar vi dina däck under de bästa förutsättningarna inför nästa säsong.

Här kan du läsa om fördelarna med våra däckhotell i Göteborg och vad det kostar.

Frågor längs vägen?

Vi hjälper dig med däckbytet. Kontakta oss genom vårt kontaktformulär eller ring oss. Vi finns här för att svara på dina frågor.