Däckspecialen logo

Ditt däckhotell i Göteborg

Vi erbjuder däckhotell i Bäckebol på Hisingen och i Mölndal. Med vårt utmärkta läge passar våra däckhotell även dig som bor i Sisjön, Västra Frölunda, Mölnlycke och Högsbo. Ja, oavsett om du bor i norra eller södra Göteborg rulla in till oss så tar vi hand om dina däck.

Fördelarna med däckhotell

Spara in på tid, arbete och utrymme som du annars behöver lägga ner på att underhålla, byta och förvara dina däck. Det finns mycket att ta hänsyn till för att däcken ska tas om hand på bästa sätt. På vårt däckhotell garanterar vi att dina däck förvaras korrekt och under perfekta förhållanden.

 

  • De förvaras i rätt temperatur och miljö som minimerar slitage och åldrande.
  • Vi kontrollerar slitage, mönsterdjup och lufttryck.
  • Dina hjul är försäkrade mot stöld och brand via bilens försäkring och vid eventuell skada ersätter vi kostnaden för självrisken.

 

Vi undersöker dina däck inför varje säsong för att se om de håller måttet. Vi vill att du ska köra så säkert som möjligt. När däcken har förvarats på ett bra däckhotell har däcken de bästa förutsättningarna för att ge dig en säkrare körning.

Vad kostar däckhotell?

För 1000 kronor per säsong kan du checka in däcken till din personbil hos oss. För SUV/lätt lastbil är priset 1200 kronor per säsong. I det priset ingår däckhotell inklusive hjulskifte. Angivna priser gäller med reservation för prisändringar.

Förvara dina däck hos oss – en bra investering

Har du ont om plats för skrymmande däck? Vi på Däckspecialen vill underlätta för dig som äger en bil. Vi erbjuder dig nya möjligheter att frigöra utrymme i ditt garage eller förråd. Lämna in dina däck på vårt däckhotell och låt dem återhämta sig inför nästa säsong.